De koopknop

De koopknop

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

“De koopknop? Die bestaat toch helemaal niet. In mijn hersenen? Doe niet zo gek, man. Verzinsels van opportunistische zakenlieden die er geld aan willen verdienen. Eerst zien, dan geloven, want er is geen enkel wetenschappelijk bewijs. Oh …, is dat er wel? Significant zelfs …, hmm. Hebben we dan geen enkele privacy meer? Het moest verboden worden …, behalve voor goede doelen.”

Deze workshop leert u hoe u de koopknop bij uw klanten vindt !!!

Martin de Munnik 

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Door in onze hersenen te kijken, zien neurowetenschappers voor welke producten we gevoelig zijn en welke reclame ons aanzet tot kopen. Neuromarketing is hot en het onderzoek daartoe heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een industrie met een grote belofte: het juiste product voor de juiste mensen, op het juiste moment. Met lagere kosten, meer winst en een kleinere 'footprint' als beloning.

Tijdens deze unieke werksessie ‘De Koopknop’ leert u wat consumenten echt willen, wie ze vertrouwen, wat ze graag willen hebben en uiteindelijk gaan kopen. De 'ontdekking' van de koopknop onthult de geheimen van het consumentenbrein. Een zegen voor de consument, maar vooral voor het bedrijfsleven dat ondanks miljarden aan onderzoek per jaar, nog steeds 80% van alle productintroducties binnen twee jaar ziet mislukken.

Met wetenschappelijke, neurologische en psychologische onderzoeken als basis en voorbeelden uit eigen praktijk, leert u uw klanten onbewust reageren op merken, producten, behoeften en belevingen. Hoe het traditionele marktonderzoek evolueert en hoe u zelf de koopknop van uw klanten kunt beïnvloeden.

Deze grensverleggende workshop laat zien hoe het consumentenbrein werkt, maar vooral hoe de ondernemer, verkoper en marketeer voordeel haalt uit de kennis over ons onbewuste, daar waar al onze beslissingen genomen worden. Zorg dat u in uw segment als eerste neuromarketing weet te incorporeren in uw bedrijfsstrategie en win het brein van uw klant.

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier