UNIEK!

Het brein van de manager - college 6: het ethische brein

Het brein van de manager - college 6: het ethische brein

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Een unieke en inspirerende reeks van 6 middagsessies over het menselijk gedrag, gebracht door échte experts, wetenschappelijk onderbouwd maar vooral toegankelijk gebracht.

COLLEGE 6 – HET ETHISCHE BREIN 

Ethische beslissingen en een besef van onze verantwoordelijkheden is een professionele attitude die van iedereen in een leiderschapspositie wordt verwacht. Echter, we worden geregeld om de oren geslagen met nieuws over het falen van organisaties en hun leden wanneer het ethiek betreft. Ondanks dat het merendeel van de bedrijfswereld goede intenties heeft lijkt het dus niet zo makkelijk om de juiste dingen te doen. Hoe komt dit? Waarom zijn onze intenties vaak op het juiste gericht terwijl onze acties daar niet steeds bij aansluiten? In deze bijdrage gaan we dieper in hoe ons brein er voor zorgt dat we soms onze eigen ergste vijand zijn om ethisch gedrag te stellen. Dat onze neiging om irrationeel gedrag te stellen ook gevolgen heeft voor ons ethisch handelen. Inzicht krijgen in deze processen is belangrijk om te begrijpen welke stappen je zelf kan ondernemen om hier mee om te gaan.

Kostprijs

€ 495 excl. BTW

Deze sessie maakt deel uit van een unieke en inspirerende reeks van 6 middagcolleges. Naar eigen keuze kan u één of meerdere colleges volgen. U betaalt voor 2 namiddagcolleges 895,- €, voor 3 namiddagcolleges 1.295,- €, voor 4 namiddagcolleges 1.695,- €, voor 5 namiddagcolleges 1.995,- € en voor alle 6 namiddagcolleges 2.195,- €. Prijzen telkens exclusief BTW.

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier