Learning management systemen

Learning management systemen

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

MENS VERSUS TECHNOLOGIE – L&D VERSUS LMS

L&D staat steeds meer in het teken van technologie. Ook voor het beheer van uw opleidingen – vaak een mix van klassikale en online leermomenten – is technologie onmisbaar geworden. Het beheer van opleidingen wordt geautomatiseerd, wat niet alleen voordelen oplevert voor de planning en organisatie, maar zeker ook voor de analyse en rapportering van uw leerinvesteringen.

HOE VER STAAT U AL?

Maar heeft u al een Learning Management Systeem in huis? Of bent u nog op zoek naar de juiste oplossing? 44% van de L&D verantwoordelijken die al over een LMS beschikken, zijn aan het uitkijken naar een nieuwe oplossing. Het succes van uw LMS start immers bij de keuze van het meest geschikte pakket. Vaak loopt het hier verkeerd en zijn technologie opportuniteiten en L&D noden écht niet op elkaar afgestemd.  

WAT ZIJN UW ECHTE UITDAGINGEN?

In deze workshop kijken wij samen naar de échte uitdagingen in L&D en hoe de huidige Learning Management Systemen deze uitdagingen kunnen invullen. U krijgt een overzicht van het LMS landschap en krijgt een gestructureerd stappenplan, essentieel bij de keuze en organisatie van de juiste oplossing. Tot slot krijgt u aan de hand van praktijkvoorbeelden een werkbaar beeld hoe een keuze- en implementatieproject er écht uit ziet. Zo garandeert het IFBD dat u geen onaangename verrassingen bij uw traject heeft.

WAT MAG U VERWACHTEN 

Op het eind van deze dag heeft u een duidelijk beeld van wat u van een LMS kan verwachten en van de verschillende stappen waar u rekening mee moet houden als uw organisatie kiest voor een (upgrade van een) LMS.

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier