Presteren met processen

Presteren met processen

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

"Presteren met Processen" is op het lijf geschreven van dienstverleners, van gezondheidszorg tot uitzendbranche, van overheid tot vervoersbedrijven. Deze workshop biedt geen vast recept voor procesmanagement. Integendeel, tijdens deze dag leert u hoe u het managementconcept "procesmanagement" kunt verbinden met uw eigen businessmodel.

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

DRUK OP DE DIENSTVERLENENDE SECTOR

De ontwikkeling van dienstverlenende organisaties gaat snel: minder managers, minder regels, ingrijpende digitalisering, druk op leiderschap, spanning tussen zelfstandigen en vaste medewerkers, productdifferentiatie, discussie over merk en identiteit, enorme druk om kosten te verlagen … De druk op de dienstensector is enorm.

MAATWERK IN DE DIENSTENSECTOR

Binnen de dienstensector is procesmanagement dan ook aan verandering toe. Want het gaat in de dienstverlening al lang niet meer om seriële, strakke en beheerst lopende processen. Het gaat erom medewerkers te faciliteren met een proces, real-time informatie te geven over de dienstverlening en procestools om de dienstverlening te verbeteren. De klant vraagt maatwerk en dat past niet binnen strakke proceskaders. Juist in deze ontwikkeling is een goed begrip van wat procesmanagement is en voor een organisatie kan betekenen, cruciaal.

PRESTEREN MET PROCESSEN

Presteren met processen is op het lijf geschreven van dienstverleners, van gezondheidszorg tot uitzendbranche, van overheid tot vervoersbedrijven. U wordt uitgenodigd om het managementconcept procesmanagement te verbinden met uw eigen businessmodel. U kiest zelf welke elementen van het procesgericht werken voor uw organisatie toegevoegde waarde hebben.

LEIDERSCHAP STAAT CENTRAAL IN DE DIENSTENPROCESSEN

De techniek van procesmanagement wordt in elk hoofdstuk direct verbonden met leiderschap en cultuur. Het gaat immers niet alleen om de techniek, maar vooral over het faciliteren van leiding en medewerkers om betere prestaties te leveren. Het gaat om de combinatie tussen techniek, tools, leiderschap, gedrag en passie.

De implementatie van procesmanagement wordt stap voor stap behandeld. Apart wordt daarbij steeds ingegaan op de rol van het managementteam en de directie. U treft vele praktijkvoorbeelden, tips en valkuilen aan, opgedaan tijdens de jarenlange ervaring van de auteur/trainer.  

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier