Good business voor KMO’s

Good business voor KMO’s

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

Waarom je beter geen korting geeft, de klant geen koning is en 7/7 niet hoeft ...

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

AANPASSEN OF VERDWIJNEN – ZEKER ALS KMO

Als ondernemer heeft u het niet altijd voor de wind. Uw klanten shoppen vandaag altijd en overal, zij willen op de juiste manier geholpen worden en liefst aan de laagst mogelijke prijs. Enkel wie zich kan en wil aanpassen aan de wensen van de klant, blijft boven water. 

MAAR WAT IS GOOD BUSINESS

Dat kan alleen wanneer uw KMO deze drie essentiële elementen combineert: good leadership, good value en een good place to work. Die elementen maken van uw bedrijf een good business. En als goed entrepreneur of manager bent u daarbij net als de clown: u durft tegen de grond te gaan, bent altijd bereid iets niet te weten, maar u blijft wel alert voor elk signaal.

MET BEHOUD VAN UW AUTHENTICITEIT ALS KMO

De workshop ‘Good business voor KMO’s’ vertrekt van het DNA van uw bedrijf en verbindt het met uw organisatiecultuur, het welbevinden en betrokkenheid van medewerkers en de wensen van klanten. Zo leert u wat voor uw klanten echt het verschil maakt en hoe u de authenticiteit van uw businessproces succesvol kunt aansturen.

EEN DAG HARD WERKEN AAN UW ONDERNEMERSCHAP

Gedurende deze dag werkt u aan uw ondernemerschap : tijdens de voormiddag is de focus ‘good leadership, good value en good place to work’.  Tijdens de namiddag ligt de focus op ‘good business’.  Zo krijgt u op deze workshop vijf creatieve werkmomenten van telkens één uur waarbij u alles direct toepast op uw KMO.  Leren en coachen staat centraal want dit is een echte workshop !  

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier