Excellente bouwcontracten

Excellente bouwcontracten

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

De samenwerking tussen de diverse partijen in complexe bouwprojecten is groot en is tevens dé kritische succesfactor voor het welslagen van het project. Het niet zorgvuldig vastleggen van verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden kan desastreuze gevolgen hebben voor u als opdrachtgever, architect, (onder-)aannemer, toeleverancier of adviseur. Schadeclaims en arbitrages tengevolge van geschillen en conflicten rond bouwcontracten en –projecten, zijn dan niet langer te vermijden. Hierdoor komt de continuïteit van het bouwproject in gevaar en zijn de financiële en operationele verliezen niet te overzien. Daarom dit unieke programma.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Dit programma is bestemd voor partijen betrokken bij of belanghebbenden bij bouwprojecten en bouwcontracten zoals de opdrachtgever, architecten en bouwadviseurs, aannemers, bedrijfsjuristen, … en dit zowel vanuit de privé als de openbare sector.

LEERMETHODIEK

Deze training is een balans tussen juridische informatie én de vertaling naar de praktijk met voorbeelden, standaarddocumenten en concrete cases.

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier