NIEUW

Denk als een startup

Denk als een startup

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

DURF ANDERS TE DENKEN

De veranderingen in de markt gaan alsmaar sneller en dieper, onder invloed van voortschrijdende digitalisering, complexer klantgedrag, nieuwe toetreders in het concurrentieveld en veranderende businessmodellen. De traditionele manieren van werken schieten steeds vaker tekort. Wie in de toekomst bestaansrecht wil hebben, moet daarom fundamenteel anders gaan denken. En daarvoor valt enorm veel te leren van succesvolle startups.

STEL KLANT, SNELHEID EN GROEI TERUG CENTRAAL

Ongetwijfeld heeft uw businessmodel reeds haar deugdelijkheid bewezen en ligt uw business plan – jaar na jaar – op tijd bij uw management of aandeelhouders. De kern van dit businessmodel en -plan is, historisch gezien, telkens opnieuw gebaseerd op winstgevendheid en efficiency. Maar startups kijken met een andere bril: voor hen staan klant, snelheid en groei centraal.

Startups zijn immers voortdurend bezig om hun bedrijf af te stemmen op hun doelgroep en de kansen in de markt. Helaas slijt deze markt- en klantgerichtheid eruit eens de organisatie ‘gesettled’ is. En dat is jammer. Wilt u als bedrijf groeien, succesvol worden en blijven, dan kunt u veel leren van hoe starters het aanpakken.

MAAK VAN UW BEDRIJF EEN LEAN, MEAN CONCURRENTIEMACHINE 

Door te denken als een startup wordt u slimmer, creatiever en innovatiever. Mike Hoogveld bezorgt u een negen stappenplan essentieel bij het denken als een startup. Elke stap wordt toegelicht met voorbeelden en cases. Maar bovenal toegepast op uw omgeving en uw organisatie.  

  • Creëer een inspirerende cultuur.
  • Richt een inspirerende omgeving in.
  • Bouw een community.
  • Leiding geven aan vernieuwing.
  • Innoveer!
  • Stel de klant centraal.
  • Droom groot en lever topprestaties.
  • Neem kleine stappen.
  • Blijf leren en ontwikkelen.

EN WAT KUNT U MORGEN ANDERS DOEN?

Na deze dag kunt u denken als een startup, ook al werkt u in een traditionele organisatie. Ondernemerschap, vernieuwing, innovatie en wendbaarheid hebben geen geheimen meer voor u. U verlaat de training niet alleen geïnspireerd met tal van nieuwe ideeën maar vooral met een concreet actieplan dat u morgen reeds kunt toepassen. Deze workshop leert u niet alleen te denken als een startup, maar ook te doen als een startup.

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier