NIEUW

Slim afspraken maken met potentiële klanten

Slim afspraken maken met potentiële klanten

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

GEEN INTERESSE … ZET HET MAAR OP MAIL

“Zet het maar op mail, we bellen zelf wel terug als het ons interesseert want we zijn tevreden over onze huidige leverancier …”  Hoe vaak heeft u dit al gehoord? Koude prospectie is een hard vak. Niemand zit te wachten op uw telefoontje en na drie keer “geen interesse” geeft u snel de moed op.  

ANGST VOOR AFWIJZING

Koud prospecteren behoort tot één van de meest lastige en meest gevreesde onderdelen van het verkoopvak. Het belangrijkste struikelblok daarbij is voor zowat elke sales professional de “angst voor afwijzing”.  Want u wordt nu eenmaal heel vaak afgewezen aan de telefoon en daar moet u tegen kunnen.

UITSTELGEDRAG

En omdat we zo vaak worden afgewezen, bestaat de neiging om koude prospectie door te schuiven naar morgen, naar overmorgen, naar volgende week … In de hoop dat van uitstel uiteindelijk afstel komt. En toch kan én moet het anders.  

HOE MAAKT U VAN EEN ‘NEE’ EEN OPRECHTE ‘JA’

Maar hoe stapt u over die torenhoge drempel? Hoe krijgt u de juiste persoon aan de lijn? En vooral, wie is voor uw aanbod de juiste persoon? Hoe geeft u uw “pitch” vorm? En hoe ziet uw belscript eruit? En wat als uw prospect “nee” zegt? Hoe overwint u ergernis, irritatie en weerstand? Kortom, hoe krijgt u die afspraak ingepland? 

WAAROM U DIT PROGRAMMA NIET MAG MISSEN

Prospecteren is de zuurstof van elk bedrijf. Na deze opleiding gaat u direct en met succes aan de slag met uw prospectielijst, die al veel te lang op u ligt te wachten. Want elke prospect die u morgen belt, is een klant die het vandaag nog niet weet …

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier