NIEUW

Help ... ben ik verkoper?

Help ... ben ik verkoper?

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

WIE WIL NOG VERKOPER ZIJN? 

Slechts 1 op 9 is officieel actief in een sales job en heeft een visite-kaartje met daarop sales executive, account manager of commercieel verantwoordelijke …  Die andere 8 denken niet in de verkoop actief te zijn … want die zien verkopers nog steeds als de extraverte, gladde jongens in pak, steeds op zoek naar die nieuwe deal. Maar is dit nog wel juist?   

TO SELL IS HUMAN …

Want ook al behoor jij tot die andere 8, jij zit dagen, weken, soms maandenlang op schoot bij die klant. Jij hoort de echte verhalen en ziet de echte noden. Jij bent dan ook evenveel – en vaak nog meer – betrokken in het lopende verkoopproces én de opvolging ervan, dan die gladde verkoper. Want het is niet omdat op jouw kaartje consultant, project manager of technisch expert staat, dat je niet elke dag opportuniteiten detecteert, uitbreiding van diensten of producten spot of bezwaren weerlegt … 

POSITIEF BEÏNVLOEDEN VANUIT JE GUNFACTOR ALS KENNISEXPERT

In je rol als adviseur, project manager of technisch specialist heb je een welomlijnde operationele rol. En die rol moet je respecteren. Maar tegelijkertijd sta je dichter bij de klant dan de beste accountmanager. Door die operationele rol werk je immers nauw samen met je klant en zie je tal van opportuniteiten voor nieuwe opdrachten of uitbreiding van bestaande projecten. Maar hoe verkoop je je bedrijf zonder uit je rol van kennis-expert te vallen? Hoe maak je gebruik en geen misbruik van vertrouwen? Hoe maak je latente behoeften acuut?

TRUSTED ADVISOR VERSUS SLUWE VERKOPER

In dit unieke programma leert Jan van Eekelen je hoe je je rol als expert of adviseur opneemt en tegelijkertijd commerciële opportuniteiten spot en oppakt. Cross selling, aanbieden van bijkomende diensten, uitbreiding van producten, nevenverkoop, meerverkoop …  Kortom je leert hoe je op een professionele manier – als trusted advisor – je klant én je eigen organisatie begeleidt naar een beter resultaat.  

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier