NIEUW

Verkopen zonder te verkopen

Verkopen zonder te verkopen

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

POSITIEF BEÏNVLOEDEN VANUIT JE GUNFACTOR ALS KENNIS EXPERT

In je rol als adviseur, project manager of technisch expert heb je een welomlijnde operationele rol. En die rol moet je respecteren. Maar tegelijkertijd sta je dichter bij de klant dan de beste accountmanager. Door die operationele rol werk je immers nauw samen met je klant en zie je tal van opportuniteiten voor nieuwe opdrachten of uitbreiding van bestaande projecten. Maar hoe verkoop je je bedrijf zonder uit je rol van kennis-expert te vallen? Hoe maak je gebruik en geen misbruik van vertrouwen? Hoe maak je latente behoeften acuut? Kortom, hoe word je een trusted advisor?  

VERKOPEN ZONDER TE VERKOPEN

Als expert, zit je soms dagen, weken of maandenlang op schoot bij die ene klant.  Of word je als specialist gevraagd die cruciale meeting bij te wonen en jouw advies te geven.  Kortom, je hoort de echte verhalen en ziet de echte noden. Jij bent dan ook evenveel – en vaak nog meer – betrokken in het lopende verkoopproces én de opvolging ervan, dan de account manager. Want het is niet omdat op jouw kaartje consultant, project manager of technisch expert staat, dat je niet elke dag opportuniteiten detecteert, uitbreiding van diensten of producten spot of bezwaren weerlegt …

TRUSTED ADVISOR VERSUS SLUWE VERKOPER

In dit unieke programma leert Jan van Eekelen je hoe je je rol als expert of adviseur opneemt en tegelijkertijd commerciële opportuniteiten spot en oppakt. Cross selling, aanbieden van bijkomende diensten, uitbreiding van producten, nevenverkoop, meerverkoop … Kortom, je leert hoe je op een professionele manier – als trusted advisor – je klant én je eigen organisatie begeleidt naar een beter resultaat.

POSITIEF BEÏNVLOEDEN ALS EXPERT 

Deze training is geen klassieke verkoop training.  Je leert immers geen trucjes. Je krijgt meer dan alleen maar tips.  Je leert op een  constructieve én overtuigende manier te communiceren met uw klant, ook op de minder leuke momenten … Als de levering niet op tijd is … Als extra kosten moeten worden aangerekend … Als het project niet echt loopt zoals het moet lopen … Als extra werk noodzakelijk is … Je leert op een assertieve maar vooral constructieve manier je klant positief te beïnvloeden.

DIT IS EEN DOE TRAINING 

Door herkenbare en bruikbare oefeningen en case studies, leer je de sterktes van je verkoopstijl te kennen en gerichter in te zetten, maar eveneens de valkuilen ervan beter aan te sturen. Hierdoor leer je werken met verkoop- én communicatietechnieken die bij u passen en écht werken.  Je leert je persoonlijke comfortzone te verruimen en zo nog betere resultaten te leveren in je adviserende rol als professional.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier