NIEUW

Voorbereiding op de sociale verkiezingen 2020

Voorbereiding op de sociale verkiezingen 2020

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

SOCIALE VERKIEZINGEN 2020 … VER VAN MIJN BED?

De sociale verkiezingen van 2016 lijken nog maar net voorbij. Ogenschijnlijk ligt niemand – vandaag – wakker van de sociale verkiezingen van 2020. Maar is dit wel zo verstandig? Wat kunt u vandaag optimaliseren om in 2020 niet voor verrassingen te staan? Wat heeft u geleerd uit de vorige sociale verkiezingen? Kortom, 2019 is hét jaar waarbinnen u nog tal van maatregelen kunt nemen om uw sociale verkiezingen vlot te laten verlopen. En hier helpt deze unieke workshop u…  

WAT KAN U VANDAAG NOG OPTIMALISEREN?

Diverse elementen die van essentieel belang zijn voor de procedure, zoals de omschrijving van de technische bedrijfseenheid en het aantal tewerkgestelde werknemers, worden mede bepaald op basis van de situatie in 2019. Indien u alsnog een aantal maatregelen wenst te nemen om uw organisatie beter voor te bereiden op de sociale verkiezingen, moet u zich hierover dan ook dringend bezinnen. Daarom focussen wij op welke vlakken het referentiejaar voor de sociale verkiezingen van 2020 van belang is. Deze middag geeft dus geen toelichting over het praktische verloop van de sociale verkiezingen, over het tellen van de stemmen, … maar wel over hoe u zich optimaal kan voorbereiden.

HOE WORDT DEZE MIDDAG AANGEPAKT?

De middag wordt bewust georganiseerd in een kleinere groep, teneinde een interactieve dialoog te vergemakkelijken en u de kans te bieden uw persoonlijke zorgen aan de sprekers voor te leggen. Via een 10-tal vragen worden concrete antwoorden gegeven, zodat u de verkiezingen perfect voorbereid kunt starten. We sluiten af met wat praktische oefeningen.

Deze middag wordt geleid door onze expertdocenten van het departement Employment, Pensions & Benefits van het advocatenkantoor Lydian (http://www.lydian.be). Zij hebben een jarenlange veld-ervaring in deze materie, en staan dan ook garant voor een deskundige toelichting op hoog niveau. 

Kostprijs

450 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier