NIEUW

Impact maken met data

Impact maken met data

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

ZEGGEN CIJFERS ALTIJD MEER DAN WOORDEN?

“Cijfers zeggen meer dan woorden”. Maar is dat wel zo? Cijfers zijn vaak de dooddoener van uw presentatie. In deze training over datavisualisatie gaan we aan de slag met het bestrijden van die dooddoeners. Aan de hand van de technieken van Hans Rosling, hoogleraar statistiek, leert u de kracht van de juiste methodes. Presenteer sprekende tabellen, breng grafieken tot leven en zuig uw publiek in begrotingen, budgetoefeningen en financiële rapporten. Met theorie en oefening zeggen uw cijfers na de training écht meer dan woorden. 

DATA ZIJN ESSENTIEEL BIJ ELKE BESLUITVORMING

Want data zijn alomtegenwoordig en onmisbaar. Of u nu financieel manager, project manager, operationeel manager of HR manager bent, u moet vaker dan u lief is complexe data presenteren. En deze data hebben slechts één doel: het nemen van de juiste beslissing.  

VAN DATA-VISUALISATIE NAAR DATA-STORYTELLING

U weet dat u de juiste cijfers moet presenteren, maar slaagt u er steeds in de échte betekenis van deze data over te brengen? Of het verhaal achter de cijfers? Hoe kan u door een professionele datavisualisatie mensen niet alleen meenemen in uw verhaal, maar ook overtuigen? Dit leert u in dit unieke programma. 

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier