NIEUW

Drafting van HR documenten

Drafting van HR documenten

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

BLUNDERS, SLORDIGHEID EN DWALINGEN

Of u dit leuk vindt of niet, maar als HR professional stelt u elke dag documenten op met een juridische impact. Of u nu een contract opstelt met een niet-mededingingsclausule, een ontslagbrief om dringende reden, een internet policy voor alle medewerkers of een aanzet voor een hernieuwde ondernemings-cao … u kunt zich geen blunders of slordigheden permitteren. Want de impact van een slordig opgesteld HR-document is groot.     

LEER UIT DE PRAKTIJK

Daarom stelt het IFBD deze unieke doe-workshop voor.  Aan de hand van tientallen casussen uit de dagelijkse HR-praktijk, leert u op een uiterst interactieve manier hoe u documenten, brieven en contracten op een heldere én juridisch correcte manier opstelt. Bij elk document schetsen onze trainers voor u eerst het juridische kader, zoomen daarna in op de meest gemaakte fouten en leren u hoe een foutloos document op te stellen. Aan de hand van templates en concrete oefeningen gaat u zelf aan de slag.  

VERLOOP VAN DE DAG

De workshop verloopt in een losse en persoonlijke sfeer, onder leiding van Meester Ankaert en Meester Aerts. Gedurende de workshop begeleiden zij u doorheen het mijnenveld van Legal Drafting van HR documenten, clausules en contracten. De unieke aanpak – waarbij u zelf uw sociaaljuridische documenten opstelt en redigeert – zorgt voor een direct bruikbare dag.  Aan de hand van praktische oefeningen, gebaseerd op levensechte situaties, wordt een antwoord gegeven op vragen als:

  • Hoe begint u aan een tekst?
  • Welke feiten worden best wel en niet vermeld?
  • Moet u naar wetteksten verwijzen en hoe doet u dat?
  • Hoe maakt u uw clausules sluitend?
  • Gebruikt u ambtelijke of vlotte taal?
  • Wat zeker wél of niet vermelden?

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier