Internationale marketing

Internationale marketing

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

INTERNATIONALE MARKETING IS MEER DAN HET VERTALEN VAN UW WEBSITE

Landsgrenzen vervagen, wetgevingen harmoniseren en handelsbarrières verlagen of verdwijnen. Ook de verdere digitalisering van onze verkoopkanalen zorgt ervoor dat internationalisering vandaag gemakkelijker lijkt dan enkele jaren terug. Maar is dit wel zo? Is de wereld wel een ‘global village’? Spelen cultuur- en omgevingsfactoren vandaag nog een rol? Hoe anders moet u nieuwe markten benaderen? En wat is de impact op uw marketinginspanningen? Op uw merkenbeleid? Kortom: hoe geeft u een succesvol internationaal marketingplan vorm? 

VERLENGSTUK VAN UW EIGEN MARKT … NOT! 

Eén van de grootste fouten die bedrijven vandaag qua internationale marketing maken, is dat ze de wereld zien als een verlengstuk van de eigen markt. Internationaliseren lijkt dan ook eenvoudig: de site en brochures vertalen en enkele International Accountmanagers doen de rest van het werk. Alleen zorgt een gebrek aan kennis over de nieuwe markt(en), een onvoldoende voorbereiding of een slechte marktselectie of timing voor ondermaatse resultaten. Niet alleen verspilt u hierdoor kostbare ressources (mensen én middelen), maar ook uw reputatie en geloofwaardigheid – zowel intern als extern – krijgt een flinke knauw.  

BELANG VAN EEN INTERNATIONAAL MARKETINGPLAN

De bedoeling van deze opleiding is om u in staat te stellen een strategisch internationaal marketingplan uit te werken voor de succesvolle internationalisering van uw producten of diensten. Naast onmisbaar inhoudelijk advies (geënt op de unieke praktijkervaring van uw trainer), gaat u vooral zelf aan de slag bij het inhoudelijk vormgeven van uw internationaal of zelfs global marketingplan.     

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier