NIEUW

Pleiten met impact

Pleiten met impact

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

HOE BEÏNVLOEDT U DE RECHTER

In de training ‘Pleiten met Impact’ leert u van Carolijn Beckers, zelf voormalig advocaat én rechter, hoe u de rechter zo effectief mogelijk kunt beïnvloeden. Want pleiten is zo veel meer dan het voorlezen van uw pleitnotitie. Maar hoe komen rechterlijke beslissingen tot stand? Carolijn belicht de spelregels waar u rekening mee kunt houden. Ze bespreekt waar de rechter nu precies op zit te wachten en hoe u hem bij de les kunt houden. Hoe en wanneer u de rechter kunt interrumperen, hoe u kunt zien of de rechter wel naar u luistert en wat te doen als u zelf onderbroken wordt. Kortom, hoe houdt u tijdens het pleidooi contact met de rechter.

HOE OVERTUIGT U DE RECHTER

We bespreken uw pleidooi én de opbouw van uw betoog, de weergave van de feiten, de toepassing van framing en andere (onzichtbare) overtuigingstools. U leert aan de levende lijve wat er gebeurt als u aan uw pleidooi het element van beleving toevoegt. U leert hoe de beslissing van de rechter tot stand komt, hoe houding en oogcontact de rechter beïnvloeden en wat hierbij de échte rol van emoties is. En vooral hoe u die emoties positief gebruikt. U leert de rechter en uw tegenpleiter te lezen en hoe het komt dat u soms vecht, vlucht of verstart. Kortom: u leert het maximale uit uw zaak te halen en de rechter te overtuigen!

HET PERFECTE PLEIDOOI

Techniciteit en complexiteit kenmerken vele van uw dossiers. Maar toch worden niet alle beslissingen (zeker in de rechtbank) louter rationeel genomen. Dit betekent dat uw rol als pleiter (en zeker ook in zakelijke geschillen) meer is dan het opsommen van kleurloze feiten, geestdodende wetsartikelen en gortdroge data. Daarom leert u van Carolijn Beckers hoe u invloed uitoefent, de rechter overtuigt en zo het perfecte pleidooi houdt.

Kostprijs

795 € excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier