NIEUW

Maak een succes van uw hr projecten

Maak een succes van uw hr projecten

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

HR WORDT MEER EN MEER PROJECT GEDREVEN …

Ook HR wordt meer en meer project gedreven. Maar waar u vroeger project medewerker was, bent u vandaag steeds vaker project manager. Denk maar aan het implementeren van een nieuw LMS of HR-systeem, de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, de shift van functies naar rollen, de post acquisitie integratie, het uitwerken van HR-policies, de automatisering van uw administratieve HR processen, het opstellen en invoeren van een verzuimbeleid, de essentiële retentie & branding projecten ...  En naast dit alles, ben u nog steeds HR Manager! 

WAAROM MISLUKKEN VELE HR PROJECTEN

En toch stranden vele ambitieuze HR Projecten … Hoe komt dat nu?  

Omdat HR ook niet ontsnapt aan onrealistische projectplanning, persoonlijke belangen van stakeholders, beperkt draagvlak, ondoordachte business cases, onvoldoende of verkeerde communicatie tussen stakeholders, projectmedewerkers en eindgebruikers, gebrek aan tijd, mensen en middelen, gebrek aan kennis van de HR noden en payroll-processen van interne of externe IT, … Kennis van professioneel project management is dan ook een must voor u als HR Professional.  

WAT LEERT U IN DEZE MASTERCLASS?

Alles wat buiten de dagelijkse HR taakgebieden valt, moet u benaderen als een project. Maar werken in een projectteam is heel anders dan het uitvoeren van reguliere HR-(advies)taken. Doel is om binnen een bepaalde tijd iets te realiseren en met een tijdelijk projectteam tot oplossingen en resultaten te komen. En hierbij is de overdracht naar de lijn in de praktijk vaak problematisch. 

ZO MAAKT U EEN SUCCES VAN UW HR PROJECTEN

Deze 2-daagse masterclass besteedt daarom veel aandacht aan stakeholder-management en het nauwkeurig formuleren en managen van resultaten. U gaat aan de slag met uw eigen projectplan, zodat u het geleerde direct kunt toepassen in uw organisatie.

  • u leert hoe u een HR projectplan en -planning maakt;
  • u leert HR projectrisico’s in te schatten en maatregelen te nemen om de risico’s te voorkomen;
  • u leert hoe u de verwachtingen van uw stakeholders managet en omgaat met weerstand;
  • u krijgt tips om op de meest effectieve manier uw projectresultaten te behalen;
  • u heeft een concreet projectplan voor uw HR project binnen uw organisatie.

Kostprijs

1.295 € excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier