NIEUW

Retail & food logistics

Retail & food logistics

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

VAN LAADKAAI NAAR WINKELREK 

U hebt een goed product. Wat u maakt is niet alleen lekker, u bent er ook van overtuigd dat het bij anderen in de smaak valt. Maar hoe zet u nu de stap naar de retailsector? Hoe zorgt u ervoor dat uw product in de winkelrekken terechtkomt?  Hoe maakt u van uw project een succesverhaal?

RETAILERS STELLEN EISEN AAN UW LOGISTIEKE KETEN

Retailers zijn uitermate veeleisende klanten. Vaak hebben zij een eigen distributiemodel en als leverancier verwachten zij ook dat u dit volgt. Makkelijk is anders, want dit vergt een heel specifieke organisatie van uw eigen logistieke keten. In dit programma leert u hoe u de beide ketens optimaal op één lijn brengt, rekening houdend met traditionele én innoverende logistieke modellen. U leert hoe u de diverse stromen op elkaar afstemt en hoe u optimaal anticipeert op de marktvraag.  

Aan de hand van interactieve simulaties – gebaseerd op reële logistieke cases – gaat u zelf aan de slag om uw logistieke keten optimaal in te richten.

WEES VOORBEREID OP WAT UW RETAILKLANT VERWACHT

Dit programma is op maat van organisaties die actief zijn in de voedingssector. Want of het nu om verse voeding of om diepvriesproducten gaat, food logistics is een vak apart. Tijdens deze hands-on opleiding krijgt u hapklare inzichten voorgeschoteld in supply chain modellen voor de retailmarkt. U maakt kennis met de protagonisten op de Belgische en Nederlandse markt en gaat naar huis met een pak tips en tricks om van uw retailproject een succes te maken.

Kostprijs

795 € excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier