NIEUW

Out of office

Out of office

‘Dagelijks kom ik in aanraking met extreem hardwerkende leidinggevenden. Zij gaan voor die extra mijl op gebied van inzet, daadkracht, verantwoordelijkheid en resultaat maar lopen daarmee gevaar zichzelf op termijn op te branden op elk gebied. “Wanneer is goed, goed genoeg?” is een vraag die ze zichzelf continu stellen. Zij gaan gebukt onder de eindverantwoordelijkheid die hen onbewust aanstuurt om nog meer, beter, sneller, langer,... kortom harder te werken. Als leiderschapscoach wil ik hardwerkende leiders helpen voor het té laat is en ze finaal onderuitgaan.‘

Sabine Tobback 

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

ZORG DAT HARD WERKEN OOK WERKT VOOR JOU 

Je werkt hard omdat je succesvol wilt zijn. Woorden als effectiviteit, rentabiliteit en kwaliteit zijn jouw belangrijkste drijfveren. Jij wilt snelheid, actie en controle. Je zit het liefst in doe-modus. Hoe sneller de activiteiten elkaar opvolgen, hoe beter.

Hard werken is alles behalve verkeerd, op voorwaarde dat dit gebeurt met respect voor jezelf én je omgeving. Maar … 

  • verzet jij bergen werk vanuit een ingebakken verantwoordelijksgevoel?
  • ben je passioneel met je job en je klanten bezig?
  • krijg je soms te horen dat je té hard werkt?
  • vind je dat jij als leidinggevende het hardst werkt van je team?
  • stel je zelden een out of office in? 

Antwoord je ‘ja’ op minstens twee van deze vijf vragen, dan is deze workshop voor jou.  

HARD WERKEN LOONT …

Want geef toe, hard werken is fijn: het geeft je een kick, voldoening en waardering. Harde werkers zijn ook fijne collega’s, bazen of teamleden.  Je herkent ze van ver … niet door de wallen onder hun ogen maar door hun blik en daadkracht. En of het nu passie, ambitie of gewoon plichtsbesef is, dit is wie je wilt zijn en met wie je wilt samenwerken. Hard werken is jouw zuurstof … Maar bij te veel zuurstof, ga je hyperventileren. Het harde werken werkt plots niet meer voor jou. En je gaat in het rood … 

HARDER GAAN WERKEN IS NIET DE OPLOSSING MAAR EERDER HET PROBLEEM

Op twee dagen vult Sabine Tobback je ‘leiderschapskoffer’ met tientallen tools zodat je als leidinggevende effectiever op bepaalde werksituaties kan reageren en niet vervalt in nog harder werken. Want ben jij je wel bewust van hoe hard je werkt? Is het je eigen keuze of doe je het onbewust? Weet je dat je opofferingen maakt? En welke opofferingen wil je maken in ruil voor je harde werk? Wil jij misverstanden, slechte afspraken, gemiste deadlines of conflicten voorkomen of vermijden? Wil je beter begrijpen hoe jij als hardwerkende leider in elkaar zit en hoe je een medewerker “in beweging brengt” zodat je minder hard hoeft te werken, zonder je autoriteit in te zetten? Wil je je graag met andere leidinggevenden spiegelen en overleggen over waar jij allemaal tegenaan loopt? Dan mag je dit programma niet missen.  

IN DEZE TWEEDAAGSE OPLEIDING LEER JE ALS ERVAREN LEIDINGGEVENDE:

  • je sterkte en je aandachtspunten op gebied van leiding geven te (h)erkennen. Wat is jouw authenticiteit als leider? Wat maakt je kwetsbaar?
  • je type van hardwerkende leider herkennen (aangeboden, aangeboren, aangeleerd of aangedreven).
  • in functie van je type praktische handvaten en tools om aan je onbewust hard werken te werken.
  • je persoonlijke leiderschapsvisie en actieplan vorm te geven.

Voortdurend hard werken schaadt je carrière! Hard werken is zelden een wildcard naar je droomcarrière. Na dit programma word je een bewuste hardwerkende leider die grenzen kan stellen, loslaten, delegeren, afspraken maken, verbindend communiceren.  Je leert tijd te prioriteren en opnieuw te genieten. Je leert hoe je een zelfsturend team kan bouwen waar jij als leider die strategische rol opneemt, en niet langer de operationele rol die je vandaag nog teveel invult.

Kostprijs

1.295 € excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier