8 te vermijden valkuilen in Management Accounting

8 te vermijden valkuilen in Management Accounting

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Management Accounting is een zeer krachtig instrument waarmee vandaag iedere organisatie wordt aangestuurd. Het biedt immers de mogelijkheid om – tot in detail – de resultaten van uw bedrijf op te volgen en bij te sturen waar nodig. Toch benutten weinig ondernemingen de volle kracht van Management Accounting en wordt verkeerde informatie vaak verkeerd geïnterpreteerd. Deze training leert u hoe u het niet moet doen. Aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk neemt onze docent u mee doorheen het mijnenveld van management accounting. Acht cruciale knelpunten werden gedefinieerd en aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden leert u van de fouten van anderen. Maar vooral leert u hoe u het morgen in de praktijk moet doen.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Deze cursus is een must voor iedere manager, verantwoordelijk voor de financiële sturing van zijn/haar organisatie. Als financieel manager, controller of lid van de algemene directie is deze training pure toegevoegde waarde.

LEERMETHODIEK

Deze training is een perfect uitgebalanceerde mix van theoretische concepten, tools en technieken en integraal uitgewerkte oefeningen en case studies. Aan de hand van 8 herkenbare en uit het leven gegrepen cases leert u uit de fouten van anderen, zodat u het morgen goed kunt doen.

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier