Change & Project Management

Change & Project Management

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

De enige zekerheid die u als Project Manager kent, is dat er geen zekerheden meer zijn. Verandering is vandaag uw enige constante. En hoewel verandering aan de basis ligt van weerstand, conflicten en onzekerheid, is diezelfde verandering – vandaag meer dan ooit – een absolute noodzaak. Of u nu processen herdenkt, systemen vervangt, structuren herziet of jobs hertekent,… Als Project Manager ligt u telkens opnieuw aan de basis van deze verandering. Het is uw opdracht om uw organisatie en haar mensen hierin succesvol te begeleiden.

Als Project Manager verandert u processen, systemen en structuren… Dat hierdoor de rollen, verantwoordelijkheden en jobs van de betrokken werknemers (lees stakeholders) soms drastisch mee veranderen is voor u een evidentie. Maar niet altijd voor deze betrokkenen... Hierdoor krijgt u weerstand. Kennis van “change management”, inzicht in hoe mensen omgaan met verandering, is dan ook voor u – als Project Manager – een absolute must.

DOELGERICHT PROGRAMMA 

Daarom stelt het Institute for Business Development deze unieke training voor ‘Change binnen Projecten’. Aan de hand van uitermate pragmatische modellen, leert u hoe u verandering projectmatig aanpakt én de betrokken stakeholders meeneemt doorheen deze verandering. U leert een change plan op te stellen en hoe dit change plan te integreren binnen uw project plan. U leert individuele en groepsweerstanden te counteren. U leert change workshops op te zetten en te begeleiden. Maar vooral; u leert “change management” te integreren binnen uw dagelijkse project werking

LEERMETHODIEK

Project management is change management in de puurste zin van het woord. Ieder project brengt immers verandering met zich mee, zowel naar processen, systemen, structuren als mensen. Kennis van change management is dan ook een ‘must have’ voor iedere Project Manager. Vandaag is de competitiviteit én slagkracht van organisaties recht evenredig met de wijze waarop verandering geïntegreerd wordt in het business model. En hierbij is uw rol als Project Manager cruciaal.

Gebruik deze training om competitief te blijven en bedrijf kritische informatie te vernemen over uw rol als change manager binnen projecten.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier