Contract management voor niet-juristen

Contract management voor niet-juristen

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Uw commerciële inspanningen worden beloond door het afsluiten van het definitieve contract. Hoewel u ongetwijfeld op dat ogenblik een voortraject heeft gekend van onderhandelen, onderzoeken van de commerciële haalbaarheid, formuleren van diverse voorstellen, … is wat u uiteindelijk op papier neerzet, de basis voor de verdere samenwerking. Vele managers onderschatten echter de risico’s die ondoordachte contracten met zich meebrengen. Dit programma – op maat gemaakt voor niet-juristen – bezorgt een bruikbare en concrete handleiding die u helpt bij het opstellen en evalueren van commerciële contracten. De vele voorbeelden, casussen en typecontracten en –clausules maken van deze dag een unieke investering in het succes van uw commerciële inspanningen.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Dit programma is relevant voor iedere manager die binnen zijn/haar onderneming geconfronteerd wordt met het opstellen, evalueren of goedkeuren van commerciële contracten (aankoop, verkoop, marketing, algemene directie,…)

LEERMETHODIEK

Deze training is een balans tussen juridische informatie én de vertaling naar de praktijk met voorbeelden, standaarddocumenten en concrete cases.

Een eerdere deelnemer evalueerde als volgt:

"Zeer vlotte presentatie. En duidelijk; ook voor niet-juristen. Doel bereikt!"
Evelien Deceuninck - F&A manager - ATAG

"Zowel Yves als Tom zorgden voor duidelijke voorbeelden, leuke anekdotes. Zeer fijne sfeer!"
Anneke De Bock - Sales Coordinator - Codit BVBA

"Boeiende lesgever, met veel kennis van de praktijk."
Erwin Minnebo - Purchaser - Bilfinger Industrial Services Nederland

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier