Excel voor de HR Manager

Excel voor de HR Manager

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Het bijhouden van de personeelsplanning, het verwerken van personeelsgegevens, het opvolgen van diverse bonusschema’s, het opvolgen van stagiaires, het invullen van opleidingsbudgetten, het bijhouden van sollicitatie procedures, … zijn slechts enkele elementen die bijdragen tot de complexiteit van uw opdracht als HR manager. Als HR Manager of Personeelsverantwoordelijk wordt u meer en meer geconfronteerd met complexiteit én met cijfermateriaal. Excel is hier echter een uitstekend tool, ter ondersteuning van uw operationele én strategische opdracht. Gedurende deze training leert u de voor u als HR manager relevante toepassingen van Excel. Aan de hand van integraal uitgewerkte oefeningen en cases, neemt onze docent u mee doorheen de diverse domeinen van uw opdracht. De cases en oefeningen zijn zo uitgewerkt, dat zij herkenbaar en toepasbaar zijn voor alle deelnemers en met een minimum aan inspanning kunnen vertaald worden naar uw specifieke werkomgeving.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Dit programma werd opgesteld voor iedere medewerker van de HR Afdeling, verantwoordelijk voor het optimaal bijhouden, structureren, aansturen en interpreteren van tal van personeelsgebonden informatie.

LEERMETHODIEK

De training bestaat uit 60 % oefeningen en 40 % verduidelijking van de mogelijkheden van Excel. Alle oefeningen vertrekken vanuit de concrete behoefte van het beheren van informatie relevant voor de HR-manager.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier