Excel voor inkopers

Excel voor inkopers

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als inkoper wordt u meer en meer bestookt met een overvloed aan (cijfermatige) informatie. Prijsvergelijkingen, product specificaties, complexe offertes … zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Het verzamelen enerzijds en analyseren anderzijds van deze inkoopinformatie is dan ook een opdracht op zich. Excel is hierbij zonder meer een onmisbaar tool, noodzakelijk bij het nemen van de juiste strategische inkoopbeslissingen. Daarom organiseert het IFBD in het totaalpakket van haar Excel-trainingen, ook deze unieke Excel voor Inkopers dag.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Het doel van deze training is u de essentiële Excel-vaardigheden aan te leren die u in uw dagelijkse praktijk als inkoper nodig heeft. Zo leert u hoe u: Aangeleverde files met gegevens filtert, opschoont en analyseert; Bestanden analyseert; Een prijsvraag opmaakt; Complexe offertes vergelijkt in Excel; Een matrix van Kraljic opstelt in Excel; Gegevensbestanden per medewerker opstelt.

LEERMETHODIEK

Deze training is dé ideale mix tussen concepten, modellen en functies enerzijds en vertaling naar de praktijk van uw inkoopafdeling anderzijds. Een absolute must voor iedere inkoper. Bovendien krijgt u als deelnemer de kans om het geleerde direct toe te passen op een case. Het IfBD koos bewust om deze dag te herleiden tot de essentie en alleen die tools en tricks te verduidelijken en in te oefenen die voor u relevant en direct bruikbaar zijn. Daarom deze ééndaagse training … Deze training is versie onafhankelijk. U krijgt de oefeningen in zowel Excel 2007 als Excel 2010 mee zodat u hier op uw versie steeds mee aan de slag kunt. Het is uiteraard aangewezen dat u uw laptop meebrengt naar deze uitermate praktische workshop.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"De beste excel-training die ik ooit kreeg."
Katrien Rotthier – Aftersales Manager – Retail Concepts

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier