Financieel aansturen van uw supply chain

Financieel aansturen van uw supply chain

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Deze workshop Financieel Aansturen van de supply chain heeft als doel om diegene die zich bezighouden met de supply chain (of logistiek) inzicht te geven in de kostenopbouw. Naast inzicht krijgen in de kosten wordt ook aandacht besteed aan het herkennen en het benoemen van de activiteiten die tot kosten leiden en wordt er veel aandacht besteed aan het beheersen van die kosten. De gehele supply chain wordt stap voor stap behandeld, van zand to klant. Onderdelen zoals voorraad, logistieke dienstverleners, kopen of leasen, KPI en invloed van een gekozen organisatie komen ruimschots aan bod. Het geleerde wordt ondersteund met een aantal zeer herkenbare business cases.

DOELGERICHT PROGRAMMA

De training is bestemd voor hen die zich operationeel (incl. tactisch) bezighouden met Supply Chain en Logistieke activiteiten en die meer inzicht willen hebben in de financiële aspecten en gevolgen. Daarnaast biedt de training ook inzicht en verdieping voor financiële functionarissen die supply chains of Logistieke bedrijven/bedrijfsprocessen ondersteunen.

LEERMETHODIEK

U krijgt inzicht in de kosten, de kostenopbouw binnen de supply chain. Deze kennis wordt opgebouwd door gebruik te maken van diverse manieren van aanpak van kosten calculaties. Na de training bent u in staat om de kosten binnen uw logistieke gebied en/of supply chain in kaart te brengen.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier