Interne service level agreements in onderhoud

Interne service level agreements in onderhoud

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

In nog te veel ondernemingen fungeert de onderhoudsafdeling als een brandweerdienst. Op het ogenblik dat de problemen zich stellen, worden ze opgelost. Dit maakt het voor uw diensten zeker niet makkelijker. Niet alleen is het respecteren van een planning quasi onmogelijk, budgetteren en het zich houden aan kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen wordt er zeker niet makkelijker door. Daarom maken meer en meer ondernemingen duidelijke én bindende afspraken tussen onderhoud en productie. Deze Service Level Agreements zijn dan ook een noodzakelijk instrument om kwaliteit en kost op de juiste manier te managen binnen uw technische dienst. Gedurende dit programma krijgt u een stappenplan dat u helpt bij verder optimaliseren van uw onderhoudsfunctie en bij het kwalitatief invullen van uw job als operationeel manager.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Dit programma richt zich naar ieder manager die binnen zijn organisatie verantwoordelijk is voor het uitwerken van een betrouwbare en cost-efficiënte onderhouds- en productiestrategie.

LEERMETHODIEK

Deze training is een perfect uitgebalanceerde mix van theoretische concepten, tools en technieken en integraal uitgewerkte oefeningen en case studies.

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier