Kostprijscalculatie

Kostprijscalculatie

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Vele ondernemingen hebben vandaag geen direct inzicht in de echte kostprijs van hun dienst of product. En toch is dit een must. Hoe kan u immers marges bepalen, verkoopprijzen vastleggen, budgetten opstellen, investeringsbeslissingen nemen en evalueren, ROI berekenen, break-even punt bepalen en uitbestedingsbeslissingen nemen zonder inzicht in de kostprijs van uw product of dienst. Het optimaal aansturen van uw product portfolio eist dan ook een diepgaand inzicht in de kostprijs van uw product. Bij iedere beslissing – zowel strategisch, operationeel als financieel – moet u immers terugkoppelen naar de exacte kostprijs. Gedurende deze workshop werkt u samen met de docent en collega-deelnemers diverse case-studies en oefeningen uit. Alle concepten, methodes en tools worden u direct verduidelijkt aan de hand van oefeningen en mini-workshops. Hierdoor krijgt u direct inzicht in de praktische kant van kostprijscalculatie. Deze workshop is een directe investering in de commerciële, financiële en operationele strategie van uw onderneming.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Deze intensieve cursus is een must voor iedere Manager met een eindverantwoordelijkheid van een onderneming, business unit, afdeling of departement die een pragmatisch inzicht wenst te verwerven in het interpreteren en evalueren van kostprijzen.

LEERMETHODIEK

Deze training is een perfect uitgebalanceerde mix van theoretische concepten, tools en technieken en integraal uitgewerkte oefeningen en case studies.

Een eerdere deelnemer evalueerde als volgt:

"Zeer goede docent, boeiend vanaf eerste minuut!"
Jörgen Desmet - Financial Analyst - Christeyns

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier