Materiaalbeheer in een onderhoudsomgeving

Materiaalbeheer in een onderhoudsomgeving

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

In deze workshop leert u hoe u de totale materiaalkosten kunt verlagen door van het wisselstukkenbeheer of materiaalmanagement een zelfstandige bedrijfsfunctie met een eigen toegevoegde waarde te maken. Als spare parts manager moet u immers de balans vinden tussen een “veilige” voorraad en een “verantwoorde” kost. De behandeling van theorie en belangrijke principes wordt afgewisseld met oefeningen, gevallenstudies, werken in subgroepjes en interactieve discussies. Door deze combinatie blijft de workshop levendig en boeiend van begin tot eind.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Dit programma werd speciaal ontwikkeld voor de manager verantwoordelijk voor het uitbouwen, invullen en opvolgen van een wisselstukkenstrategie (maintenance & repair).

LEERMETHODIEK

Deze training is een perfect uitgebalanceerde mix van theoretische concepten, tools en technieken en integraal uitgewerkte oefeningen en case studies.

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier