Motiveren van onderhoudsmedewerkers

Motiveren van onderhoudsmedewerkers

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als Onderhoudsmanager of Technisch Manager heeft u vandaag – naast uw noodzakelijke technische kennis – nood aan inzichten in het motiveren van uw mensen. Onderhoud of technische ondersteuning is immers niet steeds de meest dankbare opdracht binnen een productieonderneming. Het – blijvend – motiveren van uw technische medewerkers is dan ook een absolute must. Niet alleen kunt u hierdoor de betrokkenheid van uw dienst drastisch verhogen, maar bovendien betekenen gemotiveerde en betrokken werknemers een hogere efficiëntie en output. Als manager speelt u hierbij een centrale én cruciale rol. Tijdens deze training leren onze docenten u hoe u – als leidinggevend onderhoudsmanager – motiverend communiceert met uw mensen.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Gedurende deze dag worden alleen voorbeelden, oefeningen en cases gebruikt die herkenbaar zijn voor u als onderhouds- of technisch verantwoordelijke. Deze informatie komt deels uit de praktijkervaring van de docent binnen onderhoudsafdelingen, deels uit uw eigen input. Zo garandeert het Institute for Business Development een optimale transparantie en kennisoverdracht. Bovendien heeft u de kans uw eigen vragen, opmerkingen, problemen, … op een discrete wijze voor te leggen aan onze docent. Deze zullen dan ofwel verwerkt worden binnen het programma of individueel benaderd worden.

LEERMETHODIEK

Onze docenten brengen een uitgebalanceerde dag waarin de intermenselijke relaties en de praktijk op de werkvloer worden gecombineerd. U leert waarom “het” zo in elkaar zit en hoe u “het” in praktijk kan integreren in uw dagdagelijkse werking als leidinggevende van een ploeg technische mensen.

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier