Onderhoudscontracten

Onderhoudscontracten

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

In nog te veel ondernemingen gebeurt het uitbesteden van onderhoudsactiviteiten op een niet gestructureerde wijze. Outsourcing wordt nog te vaak gezien als een trend en niet als een weloverwogen strategische managementbeslissing. Het succes van ieder uitbestedingstraject is immers direct afhankelijk van de strategie, de voorbereiding en de opvolging van het project. En net hier biedt de onderhoudsafdeling en de onderhoudsmanager een duidelijke en direct meetbare meerwaarde. Het IFBD organiseert dit opleidingsprogramma om u die skills, tools en inzichten te geven noodzakelijk bij het tot een succes brengen van uw uitbestedingsprojecten; De morgen leert u alles over de procesmatige benadering van het uitbestedingscontract, de middag staat stil bij het juridische luik.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Dit programma werd speciaal ontwikkeld voor de Onderhoudsmanager of Productie Manager verantwoordelijk voor of betrokken bij complexe outsourcing trajecten.

LEERMETHODIEK

Deze training is een perfect uitgebalanceerde mix van theoretische concepten, tools en technieken en integraal uitgewerkte oefeningen en case studies.

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier