Planning in onderhoud

Planning in onderhoud

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

PLANNING ALS ESSENTIËLE COMMUNICATIE TUSSEN OPERATIES EN TECHNISCHE DIENSTEN

Planning is een essentieel onderdeel voor het succes van een bedrijf. Operationele afdelingen worden geleid vanuit een doorgevoerde planningsmethodiek (productieplanning, ERP, …) om de beschikbare middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten. Technische diensten missen vaak een eigen planningsmethodiek en hollen de operationele afdelingen achterna. Dit veroorzaakt de nodige communicatiestoornissen en frustraties voor beide kanten. Deze cursus brengt een planningsmodel voor de technische dienst naar voor dat een integratie maakt van de verschillende planningsniveaus. 

PLANNING VERTREKT VANUIT DE ONDERHOUDSSTRATEGIE 

Vanuit een lange termijn beleidsplan wordt een jaarlijks budget voor de technische dienst opgesteld. Dit budget is de basis voor de uitvoering van de werken voor het volgende jaar. Hoe worden preventief, correctieve interventies, aanpassingen, stilstanden, … in evenwicht gebracht met de beschikbare capaciteit? Hoe maakt u de detaillering van een lange termijnplanning in een backlog-planning, week- en dagplanning. Het belang van werkorderbeheer en werkvoorbereiding in de planningsrealisatie. Welke organisatorische functies hebben hun deel in een planningssystematiek?

WAAROM U DEZE TRAINING NIET MAG MISSEN?

Wil je als verantwoordelijke binnen de technische dienst niet geleefd worden door de rest van de organisatie, maar vanuit je eigen planningsmethodiek communiceren en heldere afspraken maken met je klanten? Wil je je eigen middelen zo efficiënt mogelijk gebruiken? Mis dan deze cursus niet!

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier