Project leiderschap

Project leiderschap

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Een voorwaarde voor succesvolle projecten is dat project management wordt gecombineerd met projectleiderschap. Maar wat is een goed projectleider? Hoe evolueert dit leiderschap in functie van de verschillende fasen van het project? Hoe bouwt u een team op en wat zijn de knelpunten hierbinnen? Hoe resultaatgericht sturen? Wat met conflicten binnen het team? Wat is de impact van u als persoon op het succes van het project? Op deze twee dagen krijgt u van de kans om uw persoonlijke projectleiderschap te optimaliseren en maximaliseren aan de hand van no-nonsense en direct bruikbare tips, technieken en tools.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Deze training werd speciaal ontwikkeld voor wie als project manager of project leider betrokken is bij het aansturen van een project team.

LEERMETHODIEK

Een aantal concepten, tools en technieken worden verduidelijkt en er wordt een bruikbare vertaalslag gemaakt naar de dagdagelijkse praktijk van iedere deelnemer. Elke deelnemer krijgt de kans om op voorhand een vragenlijst rond leiderschapsstijl te vervolledigen. De resultaten worden tijdens de training besproken en geïntegreerd.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW.

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier