Request for proposal voor aankopers

Request for proposal voor aankopers

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als aankoper creëert u waarde door met de juiste leveranciers het goede contract af te sluiten. Hiertoe moet u beschikken over de juiste informatie. U moet immers de voorstellen van uw leveranciers kunnen evalueren en vergelijken. Daarom stelt u een tender op of een marktconforme én gestandaardiseerde vraag naar offerte of prijs. Deze RFI-RFP-RFQ (Request for Information, Request for Proposal, Request for Quotation) moeten echter voldoen aan specifieke eisen zodat u de ingestuurde voorstellen ook daadwerkelijk kunt wegen en vergelijken om zo de juist business partner te kunnen selecteren...

DOELGERICHT PROGRAMMA

Daarom organiseert het IfBD deze unieke dag. Wij bezorgen u een direct bruikbaar stappenplan bij het opstellen van uw tender. Onze expertdocenten bekijken samen met u de verschillende opportuniteiten én hindernissen van het tenderproces. En hoewel iedere onderneming of zelfs iedere sector een eigen proces heeft zijn er toch universele spelregels die u moet respecteren. Zonder deze kunt u onmogelijk garanderen dat het resultaat van uw tender aansluit bij de initiële doelstelling ervan. Let wel, dit is geen juridische training die stilstaat bij de wet- en regelgeving van aanbestedingen of overheidsopdrachten, … Neen, deze training bezorgt u kennis van het tenderingproces zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

LEERMETHODIEK

Naast de generieke aanpak van het tenderproces, leert u aan de hand van een real life voorbeeld het concrete verloop van een tender. Als extra aan deze opleiding ontvangt iedere deelnemer een template voor zowel een gewone tender als een Europese tender. Deze training is een absolute must voor iedere aankoper die het tenderproces nog beter wenst te beheersen. U krijgt transparante tips en bruikbare templates die u helpen bij de concrete organisatie en interpretatie van uw tender.

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier