14 PDU

Succesvol managen van IT-projecten

Succesvol managen van IT-projecten

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

IT-projecten worden steeds bedrijfskritischer. Meer en meer hangt de toekomst en de competitiviteit van uw onderneming af van het al dan niet slagen van uw IT-projecten. Het op tijd implementeren van een nieuwe IT-oplossing kan net die noodzakelijke competitieve voorsprong geven die uw bedrijf nodig heeft. Een verkeerd projectmanagement, met een foutief risicomanagement of een verkeerde behoefteanalyse, kan uw operaties volledig lam leggen. Redenen ten over om stil te staan bij het professioneel managen van IT-projecten.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Dit programma richt zich naar iedere IT-manager die de opdracht heeft om complexe projecten tot een goed einde te brengen.

LEERMETHODIEK

De cursus legt de nadruk op de praktische kant van projectmanagement maar behandelt ook technieken over schatting, leadership en risicobeheer. Tijdens de cursus wordt constant verwezen naar actuele gevallen en voorbeelden, gegrepen uit de ruime IT project management ervaring van de trainer.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW.

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier