Valkuilen bij het werken met (onder-)aannemers

Valkuilen bij het werken met (onder-)aannemers

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Down sizing is vandaag meer dan ooit dé trend. Dit betekent echter dat niet core-activiteiten uitbesteed worden en/of dat expertise wordt ingekocht. Deze twee activiteiten verplichten u in ieder geval om met derden te werken: onderaannemers. En hier wringt nu net het schoentje. Binnen welke EU-lidstaten rekruteert u? En wat zijn de beperkingen? En de opportuniteiten? En wat met tijdelijke werkkrachten? En ter beschikkingstelling van personeel? En aannemers? En onderaannemers? Welke controles en inspecties mag u verwachten bij het werken met derden? En wat met fraude? Wat gebeurt er dan? En kunt u aansprakelijk worden gesteld voor fouten van derden? En wat met veiligheidsvraagstukken?… Kortom, meer vragen dan antwoorden. En deze worden allemaal beantwoord tijdens deze workshop.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Bestemd voor de Operationele Manager (productie, logistiek, onderhoud, HR, …) die verantwoordelijk is voor de selectie of aansturing van onderaannemers of derden binnen de organisatie.

LEERMETHODIEK

De training is gebaseerd op uit het leven gegrepen situaties en oefeningen, direct herkenbaar voor de operationele manager.

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier