Werken met KPI’s - key performance indicators

Werken met KPI’s - key performance indicators

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Iedere organisatie wil haar resultaten meetbaar maken én meten. Hiertoe zijn ken- en stuurgetallen onontbeerlijk. Het strategisch sturen op cijfers is echter complex en niet zonder risico’s. Met ken- en stuurgetallen kunt u uw beleid en managementdoelstellingen meetbaar maken en bijsturen. Aan de hand van deze training doet u het strategische inzicht en de noodzakelijke kennis op om ken- en stuurgetallen in uw praktijk te kunnen toepassen. U leert ook een praktische methode waarmee u zelf ken- en stuurgetallen kunt ontwikkelen. Met behulp van deze methode kunt u stapsgewijs, vanuit uw eigen strategie, zelf plannen opstellen met duidelijke stuurgetallen. Met een relatief klein aantal kengetallen kunt u al belangrijke conclusies trekken met betrekking tot uw organisatie, haar doelstellingen, resultaten en toekomst.

DOELGERICHT PROGRAMMA

U leert uw eigen stuurgetallen opstellen, opmaken en interpreteren.

LEERMETHODIEK

Deze workshop is zo opgebouwd dat u het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Onze docenten hebben een unieke ervaring in het uitbouwen en opvolgen van scorecards, boordtabellen en ken- en stuurgetallen. De voorbeelden, cases en oefeningen gebruikt doorheen de training zijn dan ook herkenbaar en transparant.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt ...

"Heel veel praktijkvoorbeelden. (Positief)"
Johan Van Damme - Beleidscoordinator - Vlaamse Overheid

"Inhoud van het programma was veel uitgebreider en interessanter dan door mezelf vooropgesteld."
Didier Versmissen - CEO - Group De Wolf

"Zeer gedreven, zeer onderhoudend, veel praktijkvoorbeelden. Heel interessant."
Iris De Jaeger - Research Groepsleider - Bayer

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier