Foutloze commerciële contracten

Foutloze commerciële contracten

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Het contract is de ultieme bekroning van uw werk als commercieel manager. Maar deze bekroning kan snel een nachtmerrie worden, indien u binnen dit commerciële contract niet de juiste én sluitende contractclausules integreert. Daarom organiseert het IFBD in samenwerking met meester Yves Lenders en meester Kathleen Mariën dit unieke trainingsprogramma waarbinnen u de kans krijgt uw eigen clausules te schrijven en voor te leggen aan onze expert docent.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Dit seminarie focust op zeer praktische wijze op de knelpunten bij het opstellen van commerciële overeenkomsten zoals distributieovereenkomsten, koop-verkoopovereenkomsten, licentieovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten enz. Niet alleen krijgt u modelclausules ter beschikking, maar bovendien leert u ook hoe u creatief kunt omgaan binnen de onderhandelingssituaties indien de gewenste clausule niet haalbaar is en een compromisoplossing noodzakelijk is.

Van u – als commercieel manager – wordt verwacht dat u een eerste ontwerp van een commercieel contract foutloos kunt invullen. Maar iedere - schriftelijke – communicatie met uw klanten is een potentieel mijnenveld. Daarom heeft u kennis nodig van deze knelpunten en valkuilen.  Deze training leert u de meest courante clausules juist en sluitend schrijven zodat discussie uitgesloten is.

LEERMETHODIEK

De workshop verloopt in een losse en persoonlijke sfeer onder leiding van Yves Lenders, die als docent bekend staat omwille van zijn didactische en motiverende aanpak. Gedurende de workshop begeleidt hij u doorheen het mijnenveld van “legal drafting” van commerciële contracten. De unieke aanpak – waarbij u zelf uw clausules opstelt en redigeert – zorgt voor een direct bruikbare workshop. Bovendien krijgt u de kans uw bedrijfseigen clausules voor te leggen aan onze docent. Op deze wijze haalt u direct rendement van deze training

Deze training is de perfecte aanvulling op het succesvolle en druk bijgewoonde seminarie "Contractmanagement voor niet-juristen", maar kan evenzeer afzonderlijk worden gevolgd.

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier