Managing & coaching van uw commerciële binnendienst

Managing & coaching van uw commerciële binnendienst

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Achter ieder top sales team staat een krachtdadige commerciële binnendienst. Uw commerciële binnendienstmedewerkers zijn immers de spil van uw bedrijf. Zij verwerken orders, opdrachten en verzoeken van de buitendienstmedewerkers, handelen klachten af, bereiden offertes voor en volgen die verder op, beheren de agenda van uw Sales, negotiëren met uw klanten … Uw binnendienst speelt een structurele rol, zowel in (pre-) sales als in after-sales en heeft dagelijks contact met de klanten, zowel mondeling als schriftelijk vaak intenser dan de verkopers zelf ...

DOELGERICHT PROGRAMMA

De eerste dag van deze unieke sessie leert u hoe u een commerciële binnendienst vorm geeft en aanstuurt. Als verantwoordelijk manager geeft u leiding aan dit team en moet u zowel mensen aansturen, motiveren als evalueren. U moet doelstellingen kwantificeren en mensen bijsturen indien nodig.

De tweede dag is een praktijkdag. Als “Verantwoordelijke Binnendienst” bent u immers in eerste instantie een coach die zijn/haar medewerkers moet begeleiden in de concrete uitvoering van de opdracht. Deze dag leert u hoe u “on the job” kunt coachen. Aan de hand van zeer concrete oefeningen en cases (passief of actief verkopen, maken van afspraken, afhandeling van klachten, onderhandelen van levertermijnen, …) krijgt u scenario’s en oefent u die in. Zo bent u in staat het geleerde morgen over te brengen naar uw eigen binnendienst.

LEERMETHODIEK

Deze training is uniek. Aan de hand van concrete oefeningen en direct bruikbare tips, technieken en tools leert u hoe u uw binnendienst optimaal aanstuurt en coacht.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier