Verkopen aan Top Management

Verkopen aan Top Management

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Strategische aankopen hebben het akkoord van het top management nodig. Daarom is het cruciaal om in uw verkoopproces hier ook rekening mee te houden. Verkopen aan de CEO is totaal anders dan verkopen aan de eindgebruiker van uw product of oplossing. Niet alleen is de weg die u moet afleggen om bij uw gesprekspartner te komen stukken lastiger en complexer, maar ook uw waarde propositie heeft een totaal andere inhoud. Aan uw eindgebruiker verkoopt u uw dienst of product, misschien een oplossing … Aan de CEO verkoopt u waarde.

DOELGERICHT PROGRAMMA

In deze workshop leert u hoe de CEO denkt en ageert, hoe hij beslissingen neemt en wat voor hem belangrijk is in het aankoopproces. U leert verkoopgesprekken op niveau te voeren en doelgericht af te sluiten. U leert hoe u de waarde van uw producten, diensten of oplossingen verkoopt in plaats van diensten, producten of oplossingen.

LEERMETHODIEK

Het voorbereiden van uw commercieel gesprek omvat het vormgeven van een business case waarbinnen u rekening houdt met wat uw product of dienst voor de CEO betekent. U integreert hierin de markt en de uitdagingen van uw gesprekspartner. Kennis van waardecreatie en van de waardeketen zijn hierbij onontbeerlijk, indien u wenst dat er voor uw organisatie wordt gekozen als business partner. Uw rol verandert van verkoper tot business consultant. U verkoopt niet langer maar adviseert en bouwt een lange-termijn relatie op gebaseerd op interpersoonlijke effectiviteit. 

Uw business case is de basis van het gesprek met de CEO. U leert in deze training hoe u deze business case opbouwt. U leert hoe u waarde creëert voor uw klant. U leert hoe u deze business case aan de CEO voorstelt. Maar vooral leert u hoe u waarde creëert voor uw klant, rekening houdend met de doelstellingen van het topmanagement.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier