Interpersonal effectiveness

Interpersonal effectiveness

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Met sommigen klikt het onmiddellijk, terwijl bij anderen het een kwestie is van wachten op de eerste conflicten. Hoe komt het toch dat samenwerken soms van een leien dakje loopt en soms ook een karwei is zonder weerga.  De essentie van interpersoonlijke effectiviteit (of optimale werkrelaties) is vaak bij ons zelf terug te vinden. Immers, als u er in slaagt uzelf te zien, zoals anderen u zien, kunt u het verschil maken. Als u er in slaagt (de perceptie van) uw werk attitude te laten passen met die van uw collega, manager of werknemers, garandeert u het succes van elke samenwerking.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Deze intensieve, hoogst interactieve workshop, start een kritisch self-assessment. U leert hoe uw gedrag dat van anderen (onbewust en ontastbaar) beïnvloedt. Hiertoe krijgt u – confronterend – inzicht in wie u bent. Hierna leert u alles over ‘power-luisteren’ en ‘gericht denken’ en hoe u dit moet toepassen. U leert hoe u medewerkers begeleidt en ontwikkelt. U leert nieuwe en krachtige technieken om met stress om te gaan. En krijgt inzichten in groepsdynamiek en groepsdenken.

Elke deelnemer is persoonlijk betrokken. Daarom is deze training in geen geval vrijblijvend. Onze trainer trainde reeds 1000-en managers in interpersoonlijke effectiviteit en bouwde hierin zonder meer een unieke ervaring. Hij staat dan ook garant voor een confronterende training, maar in een respectvolle en veilige omgeving. 

Dit zijn enkele van de kerncompetenties en structurele talenten die behandeld worden in deze workshop: luisteren, communiceren, leidinggeven, omgaan met frustratie en woede, zelfkennis en –evaluatie, omgaan met crisis, relatie management met collega’s-management-medewerkers, openhartigheid, kwetsbaar durven opstellen, omgaan met emotionele stress, juist waarnemen en juist ingeschat worden, respectvol omgaan met anderen, verkopen van uw ideeën aan zowel management als werknemers, geven en krijgen van kritiek, …

LEERMETHODIEK

Deze workshop is vol oefeningen, cases, discussie momenten die op basis van de input van de deelnemers kan worden aangepast.  De agenda van de workshop kan in functie van de noden, behoeften en verwachtingen van de deelnemers in overleg worden aangepast zodat u naast de cruciale bouwstenen van interpersoonlijk effectiviteit, ook antwoord krijgt u op uw persoonlijke vragen.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier