Verkoop uw afdeling aan uw interne klant

Verkoop uw afdeling aan uw interne klant

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

"Zijn vergaderingen vaker gezeur dan inspiratie? Komt er van een nieuw idee uiteindelijk nooit wat terecht? Is de klant boos, maar was er weer niemand die dat had kunnen voorkomen? Wil je passie op je werk, nieuwe impulsen of gewoon meer contact, maar lukt het niet dat voor elkaar te krijgen?
Schud je ingeslapen afdeling wakker met Pimp je afdeling! Kies voor meer passie, creativiteit, ondernemerschap, klantgerichtheid én lol op uw werkplek. De context waarin mensen werken, bepaalt voor een groot deel hun houding. Zij worden beïnvloed door leiderschap, structuur, hun taak en de fysieke omgeving."

Jeroen Busscher

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Hoe frustrerend kan het zijn ... alle competenties zijn in huis en toch wordt de kennis en ervaring extern ingekocht. Of wordt uw afdeling of team te laat ingeschakeld waardoor u een achterhoedegevecht levert. Of wordt het ganse project uitbesteed. Of wordt u en uw afdeling binnen uw organisatie behandeld als een commodity leverancier, terwijl u echte waarde kunt creëren indien u als sparringpartner wordt gezien.

Maar hoe komt dit? Hoewel uw team uit experts bestaat, zit het interne imago tegen ... Samenwerking binnen organisaties kan zonder meer veel efficiënter. Niet alleen door de werkprocessen beter op elkaar af te stemmen, maar ook door te werken aan een betere beeldvorming en optimale interne relaties.

Leer hoe deze beeldvorming werkt (m.a.w. hoe anderen u én uw afdeling zien) en krijg de technieken onder de knie om positieve beeldvorming te creëren. "Plug uw afdeling" biedt u in één dag inzicht in deze technieken. U leert alles over het promoten en profileren van uw afdeling.

DOELGERICHT PROGRAMMA

  • U leert uw interne klant te overtuigen van uw eigen kennis en kunde.
  • U bouwt een stevig imago en goede interne merknaam.
  • U zorgt ervoor dat er over u (en uw realisaties) gesproken wordt.
  • U leert hoe u de échte beslissers beïnvloedt.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Jeroen doet dit op een bijzonder vlotte manier en slaagt erin de hele dag te boeien. Bravo!"
Marleen Vanistendael - Head translation services - SD Worx

"De verhalen werken inspirerend. Positief ervaren!"
Sigrid Dankaert - Management Accounting - Eandis 

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier