Het grote btw-blunderboek

Het grote btw-blunderboek

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als financieel verantwoordelijke kunt u zich geen btw-blunders veroorloven. Zowel de financiële schade die uw organisatie hierbij loopt, als uw persoonlijke imago schade kunt u beter vermijden. Daarom organiseert het IFBD deze unieke werksessie: Het Grote BTW-Blunderboek.

DOELGERICHT PROGRAMMA

De trainer selecteerde voor u de meest gemaakte blunders, gekoppeld aan de nieuwste wetgeving. Bovendien wordt ook ruim aandacht gegeven aan hoe een btw-controle precies verloopt. Wat zijn uw rechten en wat zijn uw plichten, welke informatie moet u geven en welke informatie mag u geven, …

LEERMETHODIEK

Deze unieke én hoogst originele benadering gaat grondig en diep in op de steeds evoluerende btw-materie. Wijzigingen hebben immers een grote impact op uw concrete opdracht in de boekhouding. Een gezonde kennis van de btw-regelgeving is immers onmisbaar in uw dagelijkse opdracht. 

Een eerdere deelnemer evalueerde als volgt:

"Optimale beheersing van de materie, een pluim waard. Nog maar weinig zo’n interessante opleidingen gevolgd. Heb onmiddellijk theorie in praktijk kunnen omzetten!"
Lieve Van Den Broecke - Dienst Boekhouding - Groep Masureel Veredeling

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier