General Management opleidingen

Als u bezig blijft en handelt zoals altijd mag u in de toekomst geen andere resultaten verwachten. Wenst u dat wel? Dan hebben we al een eerste goede tip voor u: verlaat de gangbare paden! Meer nog: mijd de klassieke ken- en stuurgetallen en focus op de verborgen processen en ongeschreven regels van uw organisatie. Nog meer nuttige raadgevingen bieden we u tijdens de general management opleidingen. 

In deze uitgebreide management opleiding komt u alles te weten over items als persoonlijke effectiviteit, de masterclass operational excellence & lean en de mini MBA: masterclass in management. Deze mini MBA werd volledig op maat van echte leiders ontwikkeld. Een programma voor creatieve entrepreneurs die op korte tijd een volledig inzicht en overzicht willen krijgen van alle essentiële bouwstenen van een MBA. Maar dan in een veel kortere tijd en gericht op de eigen bedrijfsomgeving. Neem dus snel een kijkje in de verschillende programma’s en kies de management opleiding die voor u het meest van toepassing is. Doet u daarna een gooi naar Manager van het Jaar?

Vliegensvlug op de hoogte met de IFBD-nieuwsbrief.

Wijsheid komt met de jaren. Maar voor alle info over IFBD, nieuwe trainingen, trends, docenten, ... kunt u alvast rekenen op de wekelijkse IFBD-nieuwsbrief. Wees onmiddellijk mee!

Niet gevonden wat u zocht?

Dirk

Contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen.

Elk jaar opnieuw ontwikkelt het IFBD meer dan 70 nieuwe trainingen. Bent u echter op zoek naar een specifieke leeroplossing en vindt u die niet terug in onze programmatie, contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen, via mail of op het nr. +32 50 38 30 30. Hij helpt u graag verder.

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier