Juridische opleidingen

Bedrijfsjuristen vervullen tegenwoordig een complexe rol. Hun takenpakket beperkt zich immers niet langer tot het opstellen en controleren van aankoopcontracten. Zo functioneert een bedrijfsjurist tegelijk als sparring partner, coach en adviseur van management en directie. Naast het achterhalen van de juridische waarheid denkt hij eveneens mee over strategische kwesties. Maar ook account managers, verkopers, commercieel directeurs,... beoefenen hun functie binnen een juridisch kader. In onze juridische opleidingen ontdekt u met welke juridische valkuilen u rekening moet houden. 

Thema’s die aan bod komen: een commissieplan opstellen, aan- en afwerving van commerciële medewerkers, opvolgen van prestaties, bonusplannen herzien,… De juridische opleidingen zijn een must in uw persoonlijk groeipad als volwaardig bedrijfsjurist. Verwacht niet alleen meer inzicht, maar leer bovendien de essentiële technieken en tools die u nodig hebt als juridisch adviseur. Bovendien besteden we in onze cursussen onder meer ruim aandacht aan het thema loonkosten. Wist u dat in veel bedrijven tot 70 % van alle uitgaven naar personeels- en loonkosten gaat? We vertellen hoe u die ‘kost’ kunt omvormen tot een ‘investering’. Vanzelfsprekend binnen de lijnen van de wetgeving én volgens de meest interessante fiscale optimalisatiemogelijkheden.

Vliegensvlug op de hoogte met de IFBD-nieuwsbrief.

Wijsheid komt met de jaren. Maar voor alle info over IFBD, nieuwe trainingen, trends, docenten, ... kunt u alvast rekenen op de wekelijkse IFBD-nieuwsbrief. Wees onmiddellijk mee!

Niet gevonden wat u zocht?

Dirk

Contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen.

Elk jaar opnieuw ontwikkelt het IFBD meer dan 70 nieuwe trainingen. Bent u echter op zoek naar een specifieke leeroplossing en vindt u die niet terug in onze programmatie, contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen, via mail of op het nr. +32 50 38 30 30. Hij helpt u graag verder.

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier