Leadership & People Management opleidingen

People management, leadership, coaching… U moet er voor in de wieg gelegd zijn. Maar u bent natuurlijk nooit oud genoeg om de knepen van het vak onder de knie te krijgen. We vertellen er u alles over tijdens de opleidingen en trainingen leidinggeven. Met alvast deze belangrijke bedenking: wat staat voor u centraal in het bedrijf? Sommige managers, teamverantwoordelijken,... zweren bij het benadrukken van de gewenste resultaten. 

Daarnaast willen ze strak de voortgang controleren. Anderen concentreren zich meer op de talenten van hun medewerkers. Om ze vervolgens verder te ontwikkelen via begeleiding en aanmoediging. We tonen u graag in onze diverse cursussen coaching en people management opleiding hoe u de touwtjes in handen neemt (en ze daar ook effectief houdt...). Snuister doorheen de cursussen De kunst van het delegerenVan Collega naar LeidinggevendeOnzichtbaar LeidinggevenLeidinggeven zonder Cijfers en Managing People. Zo komt u straks meer te weten over de tools, technieken en inzichten om medewerkers te ontspannen, inspireren en motiveren. De anti-klaag workshop, de anti-burnout workshop of afspraak is afspraak bieden u alvast een helpende hand. Ongetwijfeld wilt ook u het rendement van uw leiderschap verhogen met een opleiding leidinggeven? Dit is uw kans...

Leiding geven aan zichzelf

Leiding geven aan mensen

Leiding geven aan organisaties

Vliegensvlug op de hoogte met de IFBD-nieuwsbrief.

Wijsheid komt met de jaren. Maar voor alle info over IFBD, nieuwe trainingen, trends, docenten, ... kunt u alvast rekenen op de wekelijkse IFBD-nieuwsbrief. Wees onmiddellijk mee!

Niet gevonden wat u zocht?

Dirk

Contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen.

Elk jaar opnieuw ontwikkelt het IFBD meer dan 70 nieuwe trainingen. Bent u echter op zoek naar een specifieke leeroplossing en vindt u die niet terug in onze programmatie, contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen, via mail of op het nr. +32 50 38 30 30. Hij helpt u graag verder.

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier