Logistiek & Supply Chain Management opleidingen

Slimme concepten die ondersteuning krijgen van beproefde technieken. Voeg daar een goed samenspel van betrokken professionals aan toe en u hebt het recept voor een succesvolle logistiek. Ook u krijgt ongetwijfeld te maken met uitverkochte producten, overtollige voorraden of soms veel te lang wachten op een uitstekend geschoolde technicus. Vandaar dat producten steeds vaker een dienst worden. Maar hoe voorkomt u overvolle magazijnen, onnodige afprijzingen, uit de pan swingende transportkosten,... of erger: klanten die uw onderneming de rug toekeren? 

Door een juiste strategie uit te werken die een doeltreffende logistiek stimuleert. Reken hiervoor op een waterdichte supply chain management opleiding met cursussen als E-warehousingRetour logistiek en Efficiënt orderverzamelen in magazijn en distributiecentra. Wees gerust: veranderende omgevingsfactoren dwingen ook uw onderneming om de logistieke strategie bij te stellen. Hoe pakt u bijvoorbeeld uw retourlogistiek aan? Slaagt u erin om de logistieke flow van retourzendingen te scheiden van uw basisketen? En hoe werkt u hierbij samen met de diverse logistieke dienstverleners? We tonen aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe u retourstromen financieel en operationeel beheersbaar maakt. Kies dus voor een opleiding logistiek en supply chain management en teken resoluut voor continuïteit, klantgerichtheid en winst.

Vliegensvlug op de hoogte met de IFBD-nieuwsbrief.

Wijsheid komt met de jaren. Maar voor alle info over IFBD, nieuwe trainingen, trends, docenten, ... kunt u alvast rekenen op de wekelijkse IFBD-nieuwsbrief. Wees onmiddellijk mee!

Niet gevonden wat u zocht?

Dirk

Contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen.

Elk jaar opnieuw ontwikkelt het IFBD meer dan 70 nieuwe trainingen. Bent u echter op zoek naar een specifieke leeroplossing en vindt u die niet terug in onze programmatie, contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen, via mail of op het nr. +32 50 38 30 30. Hij helpt u graag verder.

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier