Maintenance & Manufacturing Management opleidingen

De druk op bedrijven blijft toenemen. Ze krijgen de moeilijke taak om steeds beter, efficiënter, sneller, flexibeler,… te produceren. Het gevolg? Alle bedrijfsprocessen en –functies moeten continu geoptimaliseerd worden om de beste resultaten te behalen. En dat geldt evenzeer voor de onderhoudsafdeling. Zo moet elk bedrijf een functioneel maintenance management voeren op korte, middellange en lange termijn. Hierbij is het cruciaal om onderhoud te blijven zien als investering en niet als een kost. Het stroomlijnen van processen, het efficiënter gebruiken van assets, het beste uit mensen halen,… is een absolute must in deze economisch woelige tijden. 

Binnen uw onderhoudsbeleidsplan moet u alvast alle activiteiten, middelen en structuren definiëren en plannen. Enkel zo kunt u een optimaal functionerende onderhoudsfunctie in uw bedrijf installeren en garanderen. Reliability engineering, preventief onderhoudlean maintenance, werkstroomproces, uitbestedingsbeleid, budgettering en kostenbeheersing, aankoop, Total Productive Maintenanceshut down management, wisselstukbeheer, organisatiestructuur,… staan hierbij centraal. Hoe u het concreet aanpakt? Dat komt u te weten in onze vooruitstrevende maintenance opleidingen.

Vliegensvlug op de hoogte met de IFBD-nieuwsbrief.

Wijsheid komt met de jaren. Maar voor alle info over IFBD, nieuwe trainingen, trends, docenten, ... kunt u alvast rekenen op de wekelijkse IFBD-nieuwsbrief. Wees onmiddellijk mee!

Niet gevonden wat u zocht?

Dirk

Contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen.

Elk jaar opnieuw ontwikkelt het IFBD meer dan 70 nieuwe trainingen. Bent u echter op zoek naar een specifieke leeroplossing en vindt u die niet terug in onze programmatie, contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen, via mail of op het nr. +32 50 38 30 30. Hij helpt u graag verder.

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier