Project Management opleidingen

Wat vormt voor ondernemingen een van de belangrijkste pijlers? Hoogstwaarschijnlijk project management! Want bijna alle innovaties worden op projectbasis opgestart. De leiding ligt in handen van nieuwsgierige en leergierige projectmanagers. Zij nemen als eerste een project in handen en maken teamgenoten ‘warm’ voor de allereerste belangrijke stappen.

Zo ontstaan binnen projecten een unieke sfeer en dynamiek. Alle teamleden staan immers aan dezelfde kant, willen dezelfde doelstellingen bereiken en moeten dezelfde deadlines halen. En dat lukt enkel als de projectmanager het volledige team op één lijn krijgt en de motivatie hoog houdt. Via onze project management opleidingen leert u hoe u het beste uit uw team haalt. Hiervoor bieden we u een brede waaier van trainingen en cursussen. Opzetten van een PMO, Communicatie en Informatie bij Projecten, ICT Project Management, Motiveren van Project MedewerkersProject Planning en Opvolging, Scrum, Agile project management,... Het zijn maar enkele programma’s die van u een doorgewinterde project manager zullen maken.

Vliegensvlug op de hoogte met de IFBD-nieuwsbrief.

Wijsheid komt met de jaren. Maar voor alle info over IFBD, nieuwe trainingen, trends, docenten, ... kunt u alvast rekenen op de wekelijkse IFBD-nieuwsbrief. Wees onmiddellijk mee!

Niet gevonden wat u zocht?

Dirk

Contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen.

Elk jaar opnieuw ontwikkelt het IFBD meer dan 70 nieuwe trainingen. Bent u echter op zoek naar een specifieke leeroplossing en vindt u die niet terug in onze programmatie, contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen, via mail of op het nr. +32 50 38 30 30. Hij helpt u graag verder.

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier