Sales & Marketing opleidingen

Wie zich wil specialiseren in marketing, moet meer kunnen dan enkel de juiste verkooptechnieken aanwenden. Het gaat om een complete communicatie met klanten, verkoop van producten en/of diensten en de ontwikkeling van een optimale dienstverlening. Als marketeer bent u dus belast met een klantenstrategie in de brede zin van het woord. Uw doel? De omzet verhogen en continu een vlekkeloze bediening nastreven. Verbeter uw marketing skills en volg een marketing opleiding en/of sales training. 

Een daarvan is strategisch klachtenmanagement. Veel organisaties hebben enkel oog voor hun tevreden klanten. Nochtans leiden klachten vaak naar unieke kansen om het professionalisme van een organisatie te bevestigen. Het strategisch verankeren van klachtenmanagement in de organisatie is met andere woorden een vereiste. Op deze wijze draagt u bij tot de loyaliteit naar uw klanten, tot de verfijning van uw merkreputatie en aan een structurele kwaliteitsverbetering. Klagende klanten hebben immers dikwijls gelijk... Of misschien verkiest u liever een specifieke sales training zoals Social Selling? Door sociale media is het tegenwoordig heel makkelijk om te netwerken en nieuwe klanten te vinden. Een sterke personal branding, aangevuld met een positieve sociale mediareputatie, is alvast essentieel voor elke succesvolle ondernemer. Of gaat u liever voor Technical Solution Selling, The Customer Journey, Product Management, Koude prospectie, Accountmanagement, de Dirty Tricks van het Onderhandelen,...? Aan u de keuze.

Vliegensvlug op de hoogte met de IFBD-nieuwsbrief.

Wijsheid komt met de jaren. Maar voor alle info over IFBD, nieuwe trainingen, trends, docenten, ... kunt u alvast rekenen op de wekelijkse IFBD-nieuwsbrief. Wees onmiddellijk mee!

Niet gevonden wat u zocht?

Dirk

Contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen.

Elk jaar opnieuw ontwikkelt het IFBD meer dan 70 nieuwe trainingen. Bent u echter op zoek naar een specifieke leeroplossing en vindt u die niet terug in onze programmatie, contacteer onze Programma Directeur, Dirk Spillebeen, via mail of op het nr. +32 50 38 30 30. Hij helpt u graag verder.

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier