Agile managen - IFBD
Agile managen

Agile managen

  • U leert het nieuwe leiderschap, essentieel binnen wendbare organisaties.
  • U leert om te gaan met verandering, entrepreneurship te stimuleren, flexibele teams op te starten, opnieuw fouten te durven maken en blokkades te doorbreken.
  • U leert het fragiele evenwicht tussen autonomie en alignement.

WENDBAARHEID: OM KUNNEN GAAN MET VERANDERING

Een omgeving die steeds sneller en diepgaander verandert en een markt die dynamisch, complex en onvoorspelbaar is geworden. Het is iets waar ook uw organisatie mee worstelt. Wie in de toekomst wil blijven bestaan, moet zich vliegensvlug kunnen aanpassen. Toch zien steeds meer organisaties in dat hun traditionele manier van werken tekortschiet. Het ontbreekt hun aan agility of wendbaarheid.

DE AGILE TRANSFORMATIE

In deze workshop laat agility-expert Mike Hoogveld zien wat u kunt leren van slimme start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties. Aan de hand van wetenschappelijke inzichten, praktijkvoorbeelden en real life oefeningen krijgt u een direct bruikbaar stappenplan. U leert hoe u – door te focussen op continue verbetering – uw eigen organisatie agile maakt. Daarmee geeft hij heel concreet antwoord op die uiterst cruciale vraag waar zoveel organisaties mee worstelen: hoe vergroten we onze wendbaarheid?

INNOVATIEF, ONDERNEMEND EN WENDBAAR

Wendbaar inspelen op verandering, stimuleren van entrepreneurship, opstarten van flexibele teams, zoeken naar nieuwe kansen maar ook fouten durven maken, blokkades kunnen doorbreken, durven denken als een startup … Dit alles vraag een ander leiderschap waarbij u een evenwicht zoekt tussen autonomie en alignment. Dit alles leert u op deze unieke dag.

Mike Hoogveld – Trainer IFBD
Geen enkele organisatie wil de kant op van Kodak en Nokia, de twee bekendste voorbeelden voor organisaties die niet meer bestaan omdat ze zich te laat aanpasten aan een nieuwe situatie. In Agile Managen brengt ik agile naar uw organisatie en leer ik u waarom agility of wendbaarheid een middel is en geen doel.

Mike Hoogveld – Trainer IFBD

Mike Hoogveld RM is vennoot bij Holland Consulting Group. Hij richt zich op advisering in customer insight, klantgerichtheid, marketing- en salesstrategie, multichannel operaties, commercieel management, en procesmatige performance-verbetering. Daarnaast verricht hij als promovendus wetenschappelijk onderzoek naar succesfactoren in multichannel management. Ook is hij gastdocent aan diverse universiteiten en business schools. Hij is als bedrijfskundige en econoom afgestudeerd aan Nyenrode en de Vrije Universiteit en is beëdigd register marketeer.

Mike Hoogveld publiceerde diverse artikelen in vaktijdschriften en blogs. Daarnaast is hij auteur van enkele bestsellers met onder andere nominaties voor de PIM Marketing Literatuurprijs en Managementboek van het Jaar. Zijn laatste boek ‘Agile Managen’ was lange tijd het beste verkochte managementboek. Hij is een veelgevraagd en gepassioneerd trainer en expert in agility en lean startups.

Inclusief voor elke deelnemer!

Een omgeving die steeds sneller en diepgaander verandert. Een markt die dynamisch, complex en onvoorspelbaar is geworden. Het is iets waar iedere organisatie mee te maken heeft. Wie in de toekomst wil blijven bestaan, moet zich vliegensvlug kunnen aanpassen. Steeds meer organisaties zien in dat hun traditionele manier van werken tekortschiet. Het ontbreekt hun aan agility.

In dit boek laat agility-expert Mike Hoogveld zien wat we kunnen leren van slimme start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties. Aan de hand van wetenschappelijke inzichten en praktijkvoorbeelden beschrijft hij hoe je je eigen organisatie agile maakt, door te focussen op continue verbetering. Daarmee geeft hij heel concreet antwoord op die uiterst cruciale vraag waar zoveel organisaties mee worstelen: hoe vergroten we onze wendbaarheid?

Naast de waardevolle documentatiebundel, krijgt u bij deelname aan deze training het boek ‘Agile Managen’ van uw trainer Mike Hoogveld mee naar huis. 

Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

 

 

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Strategie & innovatie Messcherpe & onderbouwde financiële analyses Messcherpe & onderbouwde financiële analyses Lees meer lees meer Strategie & innovatie Blockchain organiseren voor financials Blockchain organiseren voor financials Lees meer lees meer Writers academy Waar is de project manager toch mee bezig? Waar is de project manager toch mee bezig? Lees meer lees meer Writers academy De chief happiness officer De chief happiness officer Lees meer lees meer