Een onfeilbaar geheugen - IFBD
Een onfeilbaar geheugen

Een onfeilbaar geheugen

  • U leert hoe de manager wordt die niets meer vergeet.
  • U leert alles over de werking van uw harde schijf.
  • U leert de meest essentiële geheugentechnieken.

HET GEHEUGEN VAN EEN OLIFANT OF VAN EEN NAAKTSLAK?

U heeft een ‘slecht’ geheugen. Of dat denkt u … De realiteit is echter dat u niet weet hoe uw geheugen optimaal te gebruiken. Maar hoe zou u het vinden om die presentatie zonder spiekbriefjes te kunnen geven? Om de juiste cijfers te kunnen aanhalen in die ene cruciale meeting? Om iedereen die u kruist met de voornaam te kunnen aanspreken? Om complexe dossiers een week later nog foutloos te kunnen reciteren? Om nooit meer te moeten zeggen: het ligt op het puntje van mijn tong? Om niet telkens alles opnieuw te moeten googelen? Kortom, om alles te onthouden: wat u wilt en wanneer u dit wilt …

UITMUNTEN ZONDER SMARTPHONE

Tijdens deze unieke workshop leert u de geheugenmethodes van geheugentrainer en wereldrecordhouder Dr. Boris Nikolai Konrad. U krijgt leermethodes om namen te leren en permanent te onthouden, om toespraken en hele presentaties uit het hoofd te geven en om op een eenvoudige manier feiten, informatie en definities nooit meer te vergeten. De focus van deze dag ligt vanaf de eerste minuut op de praktische toepassing van interactieve oefeningen. Want het doel is dat u aan het eind van deze workshop deze methodes ook weet toe te passen! Zo is uw smartphone niet langer uw virtuele geheugen …

EEN WERELDRECORDHOUDER ALS TRAINER … DAT VERGEET U NOOIT MEER !!!

Geheugentrainer en neurowetenschaper Dr. Boris Nikolai Konrad heeft zelf verschillende geheugenwereldrecords. Zo brak hij in 2015 zijn eigen wereldrecord, door in 15 minuten 215 namen en gezichten te onthouden. In dit seminar wordt aan de hand van talrijke praktijkvoorbeelden uitgelegd met welke methoden u dit kan doen. De belangrijkste boodschap van onze geheugenexpert is: “Een goed geheugen is een vermogen dat kan worden geleerd – en zo kan iedereen zichzelf ervan overtuigen dat zijn eigen geheugen in staat is enorme prestaties te leveren.”

DOELSTELLINGEN VAN DEZE WORKSHOP:

> U geeft uw toespraken, lezingen en presentaties zonder aantekeningen of spiekbriefjes.
> U vergeet nooit meer namen en gezichten.
> U onthoudt – doelgericht – gegevens, data, feiten, taken en planning.
> U beoordeelt uw eigen geheugen en leert dit (nog) efficiënter te gebruiken.
> U krijgt opnieuw vertrouwen in uw eigen geheugen en vindt terug plezier in het leren.

Boris Konrad – Trainer IFBD
Hoe zou u het vinden om die presentatie zonder spiekbriefjes te kunnen geven? Om de juiste cijfers te kunnen aanhalen in die ene cruciale meeting? Om complexe dossiers een week later nog foutloos te kunnen reciteren? Kortom, om alles te onthouden: wat u wilt en wanneer u dit wilt …

Boris Konrad – Trainer IFBD

Boris Nikolai Konrad, geheugentrainer, psycholoog en neurowetenschapper, is verbonden aan het Donders Instituut van de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij haalde viermaal het Guinness Book of Records en won met zijn team zeven keer het wereldkampioenschap geheugensport. Hij geeft wereldwijd lezingen en seminars en verschijnt regelmatig in de media. Intussen publiceerde hij drie boeken over het geheugen, waaronder het boek ‘De Geheimen van ons Geheugen’ dat aan de basis van deze workshop ligt. Geheugen-wereldkampioen Boris Konrad heeft geen uitzonderlijk geheugen, hij weet gewoon hoe hij het moet trainen. Want een goed geheugen heeft niets te maken met talent of genen, maar alles met oefening.

Inclusief voor elke deelnemer!

In ‘De geheimen van ons geheugen’ ontrafelt Boris Konrad de werking van ons geheugen en laat hij zien waartoe het in staat is – veel meer dan u denkt! – en wat u moet doen om het gezond te houden. Een goed geheugen heeft niets te maken met aanleg, maar met een goede training, bewijst hij. Want hoe vaker u traint, hoe meer verbindingen er in uw hersenen worden gemaakt. Zo kan (bijna) iedereen groeien naar een ‘superbrein’!

Naast de waardevolle documentatiebundel, krijgt u bij deelname aan deze training het boek ‘De geheimen van ons geheugen’ van uw trainer Boris Konrad mee naar huis. 

Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

 

 

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Strategie & innovatie Masterclass ontketen vernieuwing Masterclass ontketen vernieuwing Lees meer lees meer Writers academy Storytelling Storytelling Lees meer lees meer Writers academy De black box van de topverkoper De black box van de topverkoper Lees meer lees meer Persoonlijke efficiëntie Master your TODO list: extra tijd door persoonlijke effectiviteit Master your TODO list: extra tijd door persoonlijke effectiviteit Lees meer lees meer